Aanbouw Bouma Opende

Aanbouw Bouwma Opende 

Wij wilden graag een nieuwe keuken waar wij ook de gasten van onze Bed & Breakfast zouden kunnen ontvangen. Voor een dergelijke keuken hadden wij een aanbouw nodig. Tijdens fietstochtjes bekeken we met veel belangstelling hoe anderen een aanbouw hadden gerealiseerd. Achteraf blijkt dat juist wat wij mooi vinden, door Jack Visser ontworpen is.

Onze plannen hebben we met meerdere bouwbedrijven besproken. En hoewel zij wel goede ideeën hadden, kwam het nooit in de buurt van wat wij hadden gezien. Wij kwamen in contact met Jack Visser. Al snel was duidelijk dat hij perfect aanvoelde wat wij zochten. In zijn ontwerp kwamen al onze wensen samen. Je ziet vaak aanbouwen waarbij de verhoudingen niet kloppen. Wat Jack Visser heeft ontworpen klopt helemaal. Het sluit naadloos aan bij de bestaande woning. Ook heeft hij zeer waardevolle tips voor het interieur gegeven.

Gasten van onze Bed & Breakfast reageren altijd erg enthousiast op onze aanbouw en keuken. Samen genieten we van het mooie uitzicht op onze tuin. Ook daar heeft Jack tijdens het ontwerpen rekening mee gehouden: dat we konden profiteren van het licht en van het uitzicht.

We zijn heel blij dat wij voor het ontwerp van Jack Visser hebben gekozen. We hebben geen moment spijt gehad dat we voor onze verbouwing ons oorspronkelijk budget moesten verhogen. Dat is ook een tip die ik aan iedereen zou willen meegeven: betaal liever wat meer en laat je woning aanpassen door iemand die er echt verstand van heeft. Deze meerwaarde zorgt ervoor dat je nog jarenlang met plezier kunt wonen, dat je je helemaal thuis voelt.

Hein en Renny Bouma,Gastenhof Bouma Opende
Menu