Dit zeggen onze klanten

Woning Garijp
Fam. Haanstra

Wij wilden graag een bijzondere woning laten bouwen. Jack begreep precies wat wij wilden en heeft ons totaal verrast met zijn ontwerp. Met zijn interieuradvies kijkt hij verder dan alleen het ontwerp van de woning. Ook heeft hij er vanaf het begin rekening mee gehouden dat de tuin bij het huis hoort. Jack heeft alles voor ons geregeld, wij hoefden ons nergens zorgen om te maken. De ontwerpen van Jack zijn absoluut uniek. Wanneer je eenmaal de stijl van Jack kent, herken je hem in al zijn ontwerpen. Net zoals je in schilderijen de schilder herkent, zien wij het bij gebouwen meteen: dat is een echte Jack Visser! Dat zie je ook aan onze woning. En daar zijn we trots op.

Bekijk foto’s van het project

Witteveen Surhuisterveen
Hidde van de Galien:

We hebben al vaker met Jack Visser gewerkt, dus we wisten dat we kwaliteit konden verwachten. Toch heeft hij ons ook deze keer weer verrast met zijn creatieve ideeën. Jack weet waar hij over praat. Hij heeft verstand van bouwkunde en constructies. Wij delen zijn voorkeur voor pure materialen. Dat zie je overal terug in ons gebouw. Toen de gevels nog maar net zichtbaar waren, herkenden mensen al het werk van Jack Visser. Het lijnenspel legt onmiskenbaar een link naar hem. Wat ik zo leuk vind is dat Jack op de meest onverwachte plekken zorgt voor bijzondere details. Ook zijn kleuradvies is anders dan je zou verwachten. Het bedrijfspand straalt harmonie uit. Ik ben blij dat we zijn advies durfden op te volgen.

Bekijk foto’s van het project

De Arke Burgum
Dhr. H. Vriesema, voormalig directeur:

‘In losse steekwoorden kan ik zeggen: prettige samenwerking, no-nonsens en een goede inspiratiebron. Bij de verbouwing was het vooral budgettair goed kijken wat er haalbaar was. Jack heeft hier heel creatief in meegedacht en kwam met verrassende voorstellen. Hij had een aantal feiten waar hij zich aan moest houden, waaronder de kleurstelling van het logo. Dat is op een hele mooie wijze doorgevoerd.

Het geheel heeft een nautische uitstraling gekregen, passend bij de naam van de school. Een ronde patrijspoort, een punt van hout dat op een zeil lijkt. Een fantastisch idee van Jack. In de gevel is een rood vlak verwerkt waardoor het vanaf de zijkant op een schip lijkt. Je herkent de kunstenaar in Jack. Vooral het verrassende, de creativiteit, vind ik een waardevol gegeven.’

Bekijk foto’s van het project

Tuinstyling Hamersma
Reinder Hamersma:

Ons bedrijf voor Tuinstyling is gevestigd op een mooie zichtlocatie. Met de verbouw van de woning en de nieuwbouw van het bedrijfspand, heeft ons bedrijf een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Het hele project heeft een enorme boost aan het bedrijf gegeven. We merken overduidelijk dat we nu de juiste doelgroep aanspreken. Jack Visser weet als geen ander hoe hij de juiste match tussen uitstraling en doelgroep kan creëren. In het hele proces heeft hij creatief meegedacht.

Bekijk foto’s van het project

Gastenhof Bouma Opende
Hein en Renny Bouma:

Wij wilden graag een nieuwe keuken waar wij ook de gasten van onze Bed & Breakfast zouden kunnen ontvangen. Voor een dergelijke keuken hadden wij een aanbouw nodig. Wij kwamen in contact met Jack Visser. Al snel was duidelijk dat hij perfect aanvoelde wat wij zochten. In zijn ontwerp kwamen al onze wensen samen. Je ziet vaak aanbouwen waarbij de verhoudingen niet kloppen. Wat Jack Visser heeft ontworpen klopt helemaal. Het sluit naadloos aan bij de bestaande woning. Ook heeft hij zeer waardevolle tips voor het interieur gegeven.

Bekijk foto’s van het project

Woning Eastermar
Fam. Van der Sluis

Onze woning grenst aan een prachtig stuk natuur. Daar wilden we graag een mooie plek creëren om te werken en te koken terwijl we uitzicht hebben over de velden. Jack heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Het is bijzonder hoe hij met respect voor wat er al stond één geheel heeft gemaakt van voorgaande verbouwingen. Daarnaast heeft hij voor ons een prachtige keuken en kamer met haardpartij ontworpen. We voelen ons hier helemaal thuis en kunnen genieten van de natuur terwijl we werken.

Bekijk foto’s van het project

Uitbreiding woning Surhuisterveen
Fam. Veenstra:

Een moderne aanbouw bij een oude woning. Die uitdaging kun je wel aan Jack Visser overlaten. We liepen zelf al een tijdje rond met een idee, maar kwamen daar niet verder mee. Jack heeft heel goed naar ons geluisterd en wist het vervolgens als geen ander in een ontwerp te verwoorden. Wat wij zo bijzonder vinden is dat het oude volledig doorloopt in het nieuwe. Door het kleurgebruik is het één geheel geworden. Jack levert echt kwaliteit en durft zijn eigen mening te geven. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.

Bekijk foto’s van het project

Stichting Innovatiehuis Lauwersdelta
Henk Everts:

Jack heeft voor ons een saai bankgebouw in een super creatieve en spraakmakende werkomgeving à la Google omgetoverd. Er is een aantrekkelijke werkomgeving voor innovatieve, creatieve ondernemers ontstaan met een een koppeling naar de regio. Dit alles heeft hij gerealiseerd met een zeer beperkt budget. Jack is een no nonsens doener met een zeer creatieve geest. Hij weet met de meest onverwachte oplossingen een maximaal effect te bereiken.

Bekijk foto’s van het project

Droogers Horeca
Gerard Droogers:

We hadden zelf een bepaalde visie over ons bedrijf en het nieuwe pand moest daar bij aansluiten. Hiermee is Jack aan de slag gegaan. Wij zijn erg tevreden over zijn creatieve ideeën en de uiteindelijke vorm van ons bedrijfsgebouw. Je zou kunnen zeggen, er zit geen recht stukje pand bij. Overal is iets bijzonders mee gedaan.

We wilden graag de uitstraling van het pand in het interieur terug laten komen. Daarom heeft Jack voor ons de balies ontworpen. De robuuste materialen als hout en staal die gebruikt zijn voor het gebouw komen in het interieur terug. Exterieur en interieur zijn één geheel geworden.

Bekijk foto’s van het project

Schuurwoning Veenwoudsterwal
Fam. De Wal:

Jack heeft in het verleden een zeer verrassend ontwerp voor de verbouwing van onze woning gemaakt. Na een verhuizing hebben we opnieuw contact gezocht met Jack voor een ontwerp voor de verbouwing van onze nieuwe woning. Toen Jack het ontwerp aan ons liet zien viel er een lange stilte. Wat een prachtig ontwerp had Jack voor ons gemaakt. Met dit ontwerp werd de hele woning aangepakt, ook de buitenkant. Hij sloeg de spijker op zijn kop. De woning gaat helemaal op in zijn omgeving. Jack heeft ook het tuinontwerp gemaakt. Daarmee zijn de woning en tuin één geheel geworden. Het lijnenspel klopt gewoon helemaal.

Bekijk foto’s van het project

Menu