CONTACT
0512 - 36 69 99

Uitbreiding vd Sluis Eastermar

Project Info

Project Uitbreiding vd Sluis Eastermar
Soort opdracht ,

Terug naar PROJECTEN

Toen wij onze woning kochten, was het een Zweeds bungalowtje, met daarachter een grote boerenschuur. We hebben het huis laten staan en de grote boerenschuur afgebroken. In de loop der tijd hebben we een paar verbouwingen laten doen door een bouwbedrijf.

Onze woning grenst aan een prachtig stuk natuur. Daar wilden we graag een mooie plek creëren om te werken en te koken terwijl we uitzicht hebben over de velden.

Jack heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Het is bijzonder hoe hij met respect voor wat er al stond één geheel heeft gemaakt van voorgaande verbouwingen. Daarnaast heeft hij voor ons een prachtige keuken en kamer met haardpartij ontworpen. We voelen ons hier helemaal thuis en kunnen genieten van de natuur terwijl we werken.

We krijgen veel enthousiaste reacties. Vaak hebben we maar een half woord nodig om te vertellen waar we wonen. Het ontwerp is voor veel mensen een herkenbaar punt in het landschap geworden.

Fam. Van der Sluis
Eastermar