CONTACT
0512 - 36 69 99

Tevreden opdrachtgevers

Hein en Renny Bouma
Hein en Renny Bouma
Gastenhof Bouma Opende

Wij wilden graag een nieuwe keuken waar wij ook de gasten van onze Bed & Breakfast zouden kunnen ontvangen. Voor een dergelijke keuken hadden wij een aanbouw nodig. Tijdens fietstochtjes bekeken we met veel belangstelling hoe anderen een aanbouw hadden gerealiseerd. Achteraf blijkt dat juist wat wij mooi vinden, door Jack Visser ontworpen is.

Onze plannen hebben we met meerdere bouwbedrijven besproken. En hoewel zij wel goede ideeën hadden, kwam het nooit in de buurt van wat wij hadden gezien. Wij kwamen in contact met Jack Visser. Al snel was duidelijk dat hij perfect aanvoelde wat wij zochten. In zijn ontwerp kwamen al onze wensen samen. Je ziet vaak aanbouwen waarbij de verhoudingen niet kloppen. Wat Jack Visser heeft ontworpen klopt helemaal. Het sluit naadloos aan bij de bestaande woning. Ook heeft hij zeer waardevolle tips voor het interieur gegeven.

Gasten van onze Bed & Breakfast reageren altijd erg enthousiast op onze aanbouw en keuken. Samen genieten we van het mooie uitzicht op onze tuin. Ook daar heeft Jack tijdens het ontwerpen rekening mee gehouden: dat we konden profiteren van het licht en van het uitzicht.

We zijn heel blij dat wij voor het ontwerp van Jack Visser hebben gekozen. We hebben geen moment spijt gehad dat we voor onze verbouwing ons oorspronkelijk budget moesten verhogen. Dat is ook een tip die ik aan iedereen zou willen meegeven: betaal liever wat meer en laat je woning aanpassen door iemand die er echt verstand van heeft. Deze meerwaarde zorgt ervoor dat je nog jarenlang met plezier kunt wonen, dat je je helemaal thuis voelt.

Bekijk foto's van het project

Gerard Droogers
Gerard Droogers
Droogers Horeca

Via onze aannemer kwamen bij Jack Visser. We hadden zelf een bepaalde visie over ons bedrijf en het nieuwe pand moest daar bij aansluiten. Hiermee is Jack aan de slag gegaan. Wij zijn erg tevreden over zijn creatieve ideeën en de uiteindelijke vorm van ons bedrijfsgebouw. Je zou kunnen zeggen, er zit geen recht stukje pand bij. Overal is iets bijzonders mee gedaan.

We wilden graag de uitstraling van het pand in het interieur terug laten komen. Daarom heeft Jack voor ons de balies ontworpen. De robuuste materialen als hout en staal die gebruikt zijn voor het gebouw komen in het interieur terug. Exterieur en interieur zijn één geheel geworden.

We hebben de samenwerking na dit project voortgezet. Jack Visser heeft ook de aanbouw voor onze privéwoning ontworpen.

Bekijk foto's van het project

Fam. de Wal
Fam. de Wal
Schuurwoning Veenwoudsterwal

Tijdens een verloting voor een bouwkavel hebben wij kennisgemaakt met Jack Visser. Hoewel wij een bouwkavel kregen toegewezen, besloten wij daar geen gebruik van te maken. In plaats daarvan hebben wij Jack gevraagd ons te helpen bij een ontwerp voor een verbouwing aan onze bestaande woning. Hij kwam met een zeer verrassend ontwerp waardoor wij weer enkele jaren naar tevredenheid in onze woning konden blijven wonen.

Toen wij jaren later alsnog besloten te verhuizen, hebben wij weer contact gezocht met Jack. We hadden een wit oud huisje gekocht en hadden als wens aangegeven dat we graag 4 slaapkamers en een douche boven wilden. Hetzelfde verhaal hebben we ook bij een andere architect neergelegd. De andere architect kwam met het voorstel voor een glazen pui en heeft een complete maquette gemaakt om te visualiseren hoe het zou worden.

Jack pakte het echter veel rigoureuzer aan. Hij typeerde onze stijl als ‘stoer, robuust en sober’. Deze stijl heeft hij in het ontwerp als basis gebruikt. Toen Jack het ontwerp aan ons liet zien viel er een lange stilte. Jack vroeg zich verschrikt af of hij er helemaal naast zat. Maar wij waren gewoon helemaal sprakeloos. Wat een prachtig ontwerp had Jack voor ons gemaakt. Met dit ontwerp werd de hele woning aangepakt, ook de buitenkant. Hij sloeg de spijker op zijn kop.

De woning gaat helemaal op in zijn omgeving. Jack heeft ook het tuinontwerp gemaakt. Daarmee zijn de woning en tuin één geheel geworden. Het lijnenspel klopt gewoon helemaal. Wat wel grappig is om te vermelden: elke zondag stoppen er auto’s om foto’s van ons huis te maken. Dat vatten wij op als een heel groot compliment.

Tijdens onze gesprekken hadden we het ook regelmatig over Jack z’n talent als kunstschilder. Ik heb hem gevraagd als verrassing een schilderij voor de verjaardag van mijn vrouw te maken. Het is een schilderij geworden wat helemaal bij ons past. Hij heeft het ‘In Nije Dei’ genoemd, een opkomende zon in de natuur. Het lijkt alsof het bij ons thuis is geschilderd, hoewel dat helemaal niet het geval is. Wat Jack niet wist, is dat het gelijknamige nummer van De Kast een bijzondere betekenis voor ons heeft.

Bekijk foto's van het project

Hier vindt u onze opdrachtgevers

Bekijk de overzichtskaart