CONTACT
0512 - 36 69 99

Tevreden opdrachtgevers

Fam. Veenstra
Fam. Veenstra
Surhuisterveen

Een moderne aanbouw bij een oude woning. Die uitdaging kun je wel aan Jack Visser overlaten.

We liepen zelf al een tijdje rond met een idee, maar kwamen daar niet verder mee. Jack heeft heel goed naar ons geluisterd en wist het vervolgens als geen ander in een ontwerp te verwoorden.

Wat wij zo bijzonder vinden is dat het oude volledig doorloopt in het nieuwe. Door het kleurgebruik is het één geheel geworden. Jack levert echt kwaliteit en durft zijn eigen mening te geven. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.

Bekijk foto's van het project

Hidde van de Galien
Hidde van de Galien
Witteveen Surhuisterveen

Wij vinden het belangrijk opdrachten uit te besteden aan bedrijven binnen onze regio. We hebben al vaker met Jack Visser gewerkt, dus we wisten dat we kwaliteit konden verwachten. Toch heeft hij ons ook deze keer weer verrast met zijn creatieve ideeën.

Jack weet waar hij over praat. Hij heeft verstand van bouwkunde en constructies. Wij delen zijn voorkeur voor pure materialen. Dat zie je overal terug in ons gebouw.
Toen de gevels nog maar net zichtbaar waren, herkenden mensen al het werk van Jack Visser. Het lijnenspel legt onmiskenbaar een link naar hem.

Wat ik zo leuk vind is dat Jack op de meest onverwachte plekken zorgt voor bijzondere details. Zo hebben wij bijvoorbeeld een schuin plafond. Jack zag meteen dat indirect licht hier een bijzonder effect zou creëren.

Ook zijn kleuradvies is anders dan je zou verwachten. Als het aan ons had gelegen was alles wit geworden. Maar Jack koos voor de tinten uit de materialen waar wij mee werken. Grijs, donkerbruin en okergeel. Tot in de details van de kunststofkozijnen. Ik zou het niet bedenken. Maar het is prachtig geworden. Het bedrijfspand straalt harmonie uit. Ik ben blij dat we zijn advies durfden op te volgen.

Bekijk foto's van het project

Jan en Marianne Postma
Jan en Marianne Postma
Minicamping Blauforlaet

De ontwerpen van Jack Visser zijn strak maar toch ook weer speels door de manier waarop hij materialen toepast. Dat was voor ons een reden om te kiezen voor Visser Ontwerpburo. Bij het ontwerp van het toiletgebouw en kantine heeft hij gebruik gemaakt van mooie lange lijnen waardoor het gebouw optimaal uitkomt. Bovendien heeft hij overduidelijk rekening gehouden met de omgeving zodat het gebouw daar een mooie eenheid mee vormt.

Bekijk foto's van het project

Hier vindt u onze opdrachtgevers

Bekijk de overzichtskaart