CONTACT
0512 - 36 69 99

Tevreden opdrachtgevers

Reinder Hamersma
Reinder Hamersma
Tuinstyling Hamersma

Ons bedrijf voor Tuinstyling is gevestigd op een mooie zichtlocatie. Met de verbouw van de woning en de nieuwbouw van het bedrijfspand, heeft ons bedrijf een compleet nieuwe uitstraling gekregen.

Het hele project heeft een enorme boost aan het bedrijf gegeven. We merken overduidelijk dat we nu de juiste doelgroep aanspreken. Jack Visser weet als geen ander hoe hij de juiste match tussen uitstraling en doelgroep kan creëren. In het hele proces heeft hij creatief meegedacht.

Bekijk foto's van het project

Fam.  Haanstra
Fam. Haanstra
Garijp

Wij wilden graag een bijzondere woning bouwen. We hadden gesprekken gehad met 3 architecten met een goede naam, maar helaas zonder resultaat. We hadden ons er net bij neergelegd dat we ons moesten richten op een standaard woning, toen we in contact kwamen met Jack Visser. Hij begreep precies wat wij wilden en heeft ons totaal verrast met zijn ontwerp. Out of the box denken is zijn specialiteit. Jack heeft het hele project begeleid. Van ontwerp tot oplevering.

Jack Visser heeft een eigen visie op ontwerpen. Daar is hij vasthoudend in, waar hij voor staat wil hij volbrengen. Dat hebben wij als zeer plezierig ervaren.

Jack kijkt verder dan alleen het ontwerp van de woning. Hij heeft interieuradvies gegeven en een haardpartij ontworpen. Vanaf het begin heeft hij er rekening mee gehouden dat de tuin bij het huis hoort en heeft uiteindelijk ook het tuinontwerp geregeld. Wij hebben de bouwbegeleiding aan Jack uitbesteed. Gelukkig zijn we niet veel problemen tegengekomen. Maar als er eens iets was, hoefden wij ons geen zorgen te maken. Jack regelde alles voor ons.

De ontwerpen van Jack zijn absoluut uniek. Wanneer je eenmaal de stijl van Jack kent, herken je hem in al zijn ontwerpen. Net zoals je in schilderijen de schilder herkent, zien wij het bij gebouwen meteen: dat is een echte Jack Visser! Dat zie je ook aan onze woning. En daar zijn we trots op.

Bekijk foto's van het project

Fam. Van der Sluis
Fam. Van der Sluis
Eastermar

Toen wij onze woning kochten, was het een Zweeds bungalowtje, met daarachter een grote boerenschuur. We hebben het huis laten staan en de grote boerenschuur afgebroken. In de loop der tijd hebben we een paar verbouwingen laten doen door een bouwbedrijf.
Onze woning grenst aan een prachtig stuk natuur. Daar wilden we graag een mooie plek creëren om te werken en te koken terwijl we uitzicht hebben over de velden.

Jack heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Het is bijzonder hoe hij met respect voor wat er al stond één geheel heeft gemaakt van voorgaande verbouwingen. Daarnaast heeft hij voor ons een prachtige keuken en kamer met haardpartij ontworpen. We voelen ons hier helemaal thuis en kunnen genieten van de natuur terwijl we werken.

We krijgen veel enthousiaste reacties. Vaak hebben we maar een half woord nodig om te vertellen waar we wonen. Het ontwerp is voor veel mensen een herkenbaar punt in het landschap geworden.

Bekijk foto's van het project

1 2 ... 4 Volgende

Hier vindt u onze opdrachtgevers

Bekijk de overzichtskaart